El certificat oficial de Google Adwords és una acreditació professional que Google ofereix a les persones que demostren un bon domini d’aspectes bàsics i avançats en Google Adwords.

Aquesta certificació permet demostrar que Google ens reconeix com a professionals de la publicitat online.

Què és Google Adwords?

Google Adwords és un servei de Google que ofereix publicitat de pagament als potencials anunciants. Així, si la teva empresa s’anuncia a Google mitjançant Google Adwords, aconseguirà aparèixer entre els primers resultats de cerca de Google, així com en altres pàgines web del sector en forma de banners o anuncis de text.

Un dels principals avantatges d’utilitzar aquest tipus de publicitat en línia com Google Adwords és que els anunciants determinen quina inversió volen realitzar i només es paga quan algú fa clic al seu anunci i accedeix a la pàgina web de l’empresa anunciant.

A més, és important destacar que aquests anuncis, a diferència dels anuncis tradicionals a televisió o ràdio, arriben a persones que molt probablement estan interessades en l’anunci, ja que hauran fet la cerca utilitzant alguna de les paraules clau associades als anuncis.

Google Adwords funciona amb el concepte de Pagament Per Clic (PPC). És a dir, els anunciants paguen a Google per cada clic que rep el seu anunci. Així doncs, si l’anunci es mostra a Google però cap usuari fa clic (i conseqüentment no accedeix a la pàgina web de l’anunciant), aquest no haurà de pagar cap quantitat a Google, independentment de les vegades que pugui haver aparegut l’anunci als resultats de cerca.

Google Adwords permet configurar molts aspectes destacats de la campanya publicitària, com per exemple:

  • A quines localitats, províncies o països volem anunciar-nos.
  • A quines hores volem que es mostrin els anuncis.
  • A quines pàgines web que ofereixin publicitat volem que apareguin els nostres anuncis.
  • A quines persones van dirigits els anuncis i quins interessos tenen.
  • A quins dispositius (mòbil, tablet o ordinador) van dirigits els anuncis.

Així doncs, Google Adwords és una eina excel·lent per aconseguir clients, visites a la pàgina web o fer una campanya de Branding per donar a conèixer la marca a Internet. També és un bon complement a curt termini a una campanya de SEO, ja que els resultats en les campanyes d’anuncis de Google Adwords són pràcticament instantanis.

Però per a que les campanyes de Google Adwords ofereixin el millor rendiment possible, s’han de crear i gestionar bé. Per això, cal tenir coneixements avançats i ser experts en la matèria.

Certificació de Google Adwords

Per aconseguir el certificat oficial de Google Adwords hem aprovat els dos exàmens que es requereixen, un de fonaments bàsics i un altre de nivell avançat, que avaluen la nostra experiència i professionalitat en aquest producte i servei.

Amb aquesta certificació oficial, Google ens reconeix com a professionals de Google Adwords i diposita la confiança en els nostres tècnics per a gestionar campanyes de publicitat a Google de manera òptima i ajudar a fer créixer els nostres clients a través d’Internet.

certificat google adwords

Articles relacionats