Les opinions dels nostres clients

La nostra experiència amb WeWeb ha sigut immillorable. Són molt professionals i estan absolutament compromesos amb tots els temes que els hem encarregat. De fet, són la referència principal per als nostres clientes en matèria de Web y desenvolupament d’aplicacions.

Personalment, gràcies a la seva estratègia de posicionament a Internet i cercadors, hem aconseguit captar nous clients i millorar la nostra xarxa comercial de manera considerable.

Julián Higueras

www.netsupport.es

La web d’homenatge al meu pare va ser posible, fa 5 anys, gràcies a la dedicació exquisida i la paciència de l’equip de WeWeb, que van saber traduir els nostres dubtes i idees en una pàgina realment extraordinària. N’estem molt contents!

Gràcies Aina, Gemma i Lluís!

Arnau Cònsul

www.isidorconsul.cat

Des de 2008 l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya treballa amb WeWeb per al desenvolupament i actualització de les seves pàgines web.

Al llarg d’aquests anys de col·laboració hem obtingut sempre una resposta ràpida i eficaç a les nostres necessitats. Per a nosaltres WeWeb és sinònim de professionalitat i garantia amb el valor afegit que suposa el seu compromís i tracte humà.

WeWeb sempre ha anat més enllà de la simple creació de les nostres pàgines web, buscant la millor manera d’oferir eines eficaces per als nostres associats, facilitant-los la feina i visibilitat a la xarxa.

Associació de Fotògrafs Professionals d'Espanya

www.afpe.pro

Quan comences un projecte de grans dimensions com és un portal gestionat per més de 150 associacions diferents, tots els aspectes tècnics han d’estar perfectament afinats. Per això, des de la primera reunió amb WeWeb, vam tenir clar que eren el soci perfecte per un projecte com adoptaloo.com. Tant en els aspectes tècnics, com en el disseny i usabilitat, vam disposar en tot moment d’un assessorament i proactivitat que van permetre arrencar el portal sense cap problema.

Jonàs Sandoval

www.adoptaloo.com

L’any 2008 vam decidir crear la nostra web, després de molt buscar vam escollir a WeWeb, les seves explicacions clares i el domini que semblaven tenir ens va convèncer. El temps ens ha demostrat que va ser un encert.

Àngel i Carles Madrona

www.plasticos-madrona.com

Deixar a les vostres mans la creació de la nostra pàgina web, sens dubte ha estat un encert.
El vostre assessorament i professionalitat ens han dotat d’una finestra als actuals i futurs clients
del despatx. Una imatge que és la millor targeta de presentació.

Ignasi Montoya

www.asesoria-cano.com

La pàgina web de ISJ FINQUES va ser creada fa més de 7 anys per l’empresa WeWeb, des d’aleshores hem obtingut resposta immediata amb solucions a les nostres necessitats i problemes que ens han pogut sorgir.

Julia Duran

www.isjfinques.com

Ja fa molts anys ens vau crear la nostra pàgina web i, des de llavors, la manteniu amb una professionalitat, rapidesa en els canvis i dedicació encomiables. Us felicito.

Juan Antonio González

www.centromedicoescolaindustrial.com

Vaig decidir que fos WeWeb l’Empresa que creés la meva pàgina web de pintures i quadres. Coneixia l’Aina i el Lluís d’una anterior experiència professional de la que vaig quedar plenament satisfet.

Els considero seriosos, eficients, creatius, consellers i sempre al servei del client davant de qualsevol dubte o consulta amb un tracte i una amabilitat que valoro d’allò més. En definitiva uns molt bons professionals que recomano!

Esteban Cabrera

www.miraquipinta.com

Treballem amb WeWeb per la seva atenció propera, el seu tracte, el seu positivisme i el seu entusiasme a l’hora de fer la seva feina. Ens heu obert el món digital a la nostra empresa.

Sergi Lozano

www.mamadolc.com

Quan vàrem decidir construir la nostra web, teníem una idea força clara del que volíem. Ells de seguida ho van captar i ens van ajudar molt a assolir l’objectiu, tot proposant solucions diverses.

Col·laborem amb ells des de 2009. El seu estil de treball és molt similar al nostre: ràpid, directe i amb compromís de servei; aquesta sintonia agilitza molt els processos.

Treballant amb WeWeb els projectes no s’eternitzen, sinó que tenen un inici i un final definits i previsibles.

Emili Coll

www.activa-ac.com

Necessitàvem un software que cobrís les necessitats de gestió de l’empresa per atendre millor els clients i portar un millor control a l’empresa. El tracte i la qualitat al llarg de tot el procés va ser perfecte. Costa trobar professionals que s’adaptin tant bé al que necessites!

Rosa Palau

www.finquespalau.com

Amb el suport i l’assessorament personalitzat que WeWeb i el seu equip ens ha ofert, el nostre web ha pogut millorar i perfeccionar-se mica en mica. Gràcies!

Jordi & Aixa

www.auleda.com

Degut a la bona feina feta amb la nostra pàgina web, no vam dubtar en comptar amb ells de nou per al disseny i creació de la nostra botiga online.

Han treballat molt per arribar al producte que necessitàvem amb una dedicació total i una actitud comprensiva, amable i eficient. Sempre al nostre costat, ens han ajudat i assessorat en tot moment.

Moltíssimes gràcies!

Carme Vallès

www.vallesrugby.com

De la meva experiència amb l’equip de WeWeb destacaria el seu rigor professional, eficiència i extraordinària capacitat d’adaptarse i identificar allò que el client necessita i desitja, i que de vegades ni tan sols sap com plantejar.

Imma Ollé

www.tributiuris.com

La creació de la nostra pàgina web ha estat tot un èxit gràcies a WeWeb, una empresa molt responsable i fidel amb els seus clients. Ens han fet un gran treball sens dubte.

Moltes gràcies a Aina, Lluís i Gemma.

Alba Pujol

www.energyaventura.com

Comença a fer créixer el teu negoci