Desenvolupament d’aplicacions web

La gestió de l’empresa es troba en el dia a dia de qualsevol negoci.
Sovint es perd massa temps en aquesta gestió interna degut a no tenir les eines adients.

Un bon sistema de gestió et facilita la feina i t’ajuda a optimitzar el temps.
A més, el rendiment del personal augmentarà i tindràs la informació més accessible i millor organitzada, permetent incrementar la facturació.
El retorn de la inversió el tens assegurat.

Gestiona qualsevol aspecte que la teva empresa o entitat requereixi.
Una aplicació web et pot permetre gestionar clients, visites, reunions, reserves, albarans i comandes; controlar la facturació; organitzar feines, projectes, treballadors, departaments i horaris, així com qualsevol altre aspecte que consideris oportú.

COMENÇA A FACTURAR MÉS TREBALLANT MENYS

Realitzem un anàlisi rigorós de les teves necessitats i requisits, oferint una solució totalment a mida. Perquè cada client i projecte són únics.

l

Dissenyem la interfície gràfica del sistema combinant usabilitat i funcionalitat, apta per a tot tipus d’usuari, sense necessitat de disposar de coneixements informàtics avançats per utilitzar l’aplicació.

Programem utilitzant les últimes tecnologies i escollim la solució tècnica més adequada per a cada projecte, garantint un sistema ràpid, eficient i segur.

Desenvolupem el sistema en entorn web, per a que la informació sigui accessible des de qualsevol lloc del món, i en qualsevol moment.

T’HO POSEM FÀCIL

INTRANETS

Software per a la comunicació entre el personal de l’empresa.

EXTRANETS

Software de comunicació amb els clients de l’empresa, permetent compartir informació als clients i interactuar amb ells.

SISTEMES DE GESTIÓ EMPRESARIAL

Software per a la gestió i administració de l’empresa.

Tecnologies utilitzades per al desenvolupament d'aplicacions web

i comença a fer créixer el teu negoci