Per què nosaltres

D’empreses que fan pàgines web n’hi ha moltes, i unes quantes ho fan molt bé. Entre aquestes n’hi ha poques que disposin d’un equip d’enginyers informàtics i dissenyadors que satisfacin qualsevol requeriment en aquest àmbit, i encara menys que ofereixin un contacte directe amb els tècnics i responsables de cada projecte.

Aquests som nosaltres: una gent propera, treballadora i professional, que estarà allà sempre que ho necessitis, intentant aportar una solució ràpida a les teves necessitats i inquietuds de cada moment.

Vols tenir una pàgina web i busques una empresa que et faci el que t’agradaria?

Nosaltres podem garantir que el resultat de la inversió que realitzis complirà les teves expectatives, perquè tots els nostres clients estan satisfets.

Et preocupa la imatge que donaràs?

Aconseguim que la pàgina web identifiqui l’essència del teu negoci, destacant la teva empresa de la competència. A més, fem dissenys totalment personalitzats.

Tens una idea i necessites assessorament per a posar-la en marxa?

Nosaltres t’ajudem i et proposem la solució més adequada per a fer-ho. Els teus objectius són els nostres reptes.

z

Necessites arribar al teu client a través d’Internet o obrir un nou segment de mercat?

Nosaltres tenim les eines i coneixements per a que puguis captar nous clients online.

Vols aparèixer a les primeres posicions de Google?

Estàs en bones mans, ja que el nostre equip tècnic està reconegut oficialment per Google i disposem de la Certificació de Google Adwords.

w

Saps quin tipus de pàgina web vols però no tens clar què explicar ni com fer-ho?

Nosaltres t’escoltem, captem el que vols transmetre i et recomanem una estructura lògica i clara dels continguts per a atraure l’interès del teu client ideal.

Tens dubtes, inquietuds i no tens coneixements tècnics?

Nosaltres t’ho expliquem tot de manera clara per a que et sigui fàcil d’entendre, i a més et proporcionem un suport tècnic permanent.

}

Tens poc temps per a dedicar-te als temes d’Internet?

No et preocupis, nosaltres et fem la vida més còmode. Aconseguiràs despreocupar-te amb la seguretat que tot està sota control. A més, sempre que calgui vindrem a les vostres oficines, per a que no t’hagis de desplaçar.

Et preocupa que el servei post-venda sigui lent?

Nosaltres estem sempre connectats, quan hi ha urgència t’oferim una resposta ràpida, i quan no, també. El compromís de servei és la clau del nostre èxit.

Serà fàcil fer canvis o ampliacions del projecte web?

Per descomptat. Nosaltres programem pensant sempre en l’escalabilitat del projecte, i oferim un servei de manteniment web permanent.

Voleu poder fer vosaltres mateixos les actualitzacions?

Nosaltres us crearem un sistema auto-gestionable per a que no hàgiu de dependre de ningú i pugueu fer canvis de manera senzilla i immediata.

No trobes un programa de gestió que ofereixi 100% el que necessites?

Nosaltres et fem un sistema a mida que s’ajusti completament al funcionament de la teva empresa. No hauràs de ser tu el que s’adapti.

Més de 150 empreses ja han confiat en nosaltres