La creació en WordPress de la pàgina web de la teva empresa pot ser una excel·lent opció, ja que abarateix costos de desenvolupament i, si es dissenya i s’implementa adequadament, el resultat que s’obté és el d’una pàgina web moderna, professional, adaptada a tots els dispositius i optimitzada per als cercadors d’Internet.

Què és WordPress?

WordPress és una plataforma de codi lliure basada en plantilles i plugins que permet la creació de pàgines web de tot tipus. És una eina molt potent, ja que està recolzada per una gran comunitat de desenvolupadors que estan contínuament realitzant millores, noves funcionalitats, actualitzacions…

10 avantatges d’utilitzar WordPress en la creació de la teva pàgina web

  1. Abarateix costos de desenvolupament al partir d’una plataforma que ja està desenvolupada.
  2. La pàgina web serà totalment auto-gestionable. Això vol dir que lliurement, i sense dependre de ningú amb coneixements tècnics, podreu modificar textos, imatges, crear nous apartats o noves entrades al blog, productes, projectes, etc.
  3. És una eina que disposa de moltes funcionalitats d’origen i que, a més, permet incloure’n de moltes altres, gràcies a l’ús i instal·lació dels diferents plugins o extensions. Millons de pàgines web a dia d’avui han estat creades amb WordPress.
  4. És una plataforma escalable, és a dir que permet anar ampliant la pàgina web per passos, amb l’addició de nous apartats o la instal·lació de nous plugins que ens permetin afegir noves funcionalitats.
  5. L’àmplia comunitat de desenvolupadors que mantenen WordPress permet que la plataforma sempre estigui actualitzada a les últimes novetats tecnològiques i en continu creixement. A més, a través de les actualitzacions freqüents del nucli de la plataforma, es millora l’experiència de l’usuari i augmenta la seguretat de la pàgina web.
  6. La pàgina web estarà optimitzada per als cercadors d’Internet, ja que la pròpia plataforma està ben preparada i, a més, existeixen plugins per a potenciar aquest posicionament a Internet.
  7. Es pot crear i després administrar una pàgina web multiidioma de forma senzilla.
  8. Permet crear diferents usuaris que gestionin la pàgina web, cada un amb els permisos que es creguin convenients en cada cas.
  9. WordPress és un software de codi lliure, pel que no cal pagar llicències (és gratuït). L’únic que s’ha de comprar és la plantilla de disseny i, en alguns casos, les extensions necessàries per a utilitzar certes funcionalitats. En tot cas, els imports no són elevats.
  10. WordPress ens permet tenir separades les dades o continguts que s’incorporen a la pàgina web, de l’estètica general. Així, si al cap d’uns anys es desitja fer un canvi en el disseny per a donar una imatge nova, no cal tornar a introduir tots els continguts de nou.

Projectes realitzats en WordPress

A continuació us mostrem alguns dels projectes que hem desenvolupat en WordPress a WeWeb:

Una pàgina web en WordPress creada per a professionals

Recomanem que confiïs la creació de la teva pàgina web a uns professionals com WeWeb, experts en el desenvolupament web en WordPress, capaços de crear una pàgina web moderna, eficient i que transmeti els valors i la imatge de la teva empresa.

És important també perquè una pàgina web en WordPress requereix un bon manteniment. Al ser una plataforma desenvolupada per tercers i en contínua actualització, els creadors de la pàgina web han de tenir coneixements avançats per a saber mantenir el funcionament del sistema i el disseny establert i que la pàgina web no es vegi afectada pels canvis continus de la plataforma.

Cal tenir en compte, a més, que segons quin theme i quins plugins s’utilitzin a la pàgina web creada amb WordPress, la velocitat de càrrega pot ser lenta si no es disposa d’un bon servidor. Per això, a WeWeb oferim un servei d’allotjament web especialitzat en WordPress, permetent una alta velocitat de càrrega, que és també un factor clau per aconseguir un bon posicionament web als cercadors d’Internet.

A WeWeb ens dediquem des de fa més de 10 anys al disseny i creació de pàgines web i tenim un bon nombre de clients que ens avalen. No dubtis en contactar amb nosaltres!

Articles relacionats