Avui dia, tenir una pàgina web és pràcticament un requisit obligatori si vols donar a conèixer el teu negoci.

Sovint un es pregunta què és el que necessita, quina pàgina web ha de tenir, com ha de ser, què ha de mostrar… i sobretot, la inversió que haurà de realitzar per a tenir presència a Internet.

Tant per a petites com a mitjanes empreses, comerços, estudis i artistes, com per a emprenedors que comencen un nou negoci, disposar d’una pàgina web pot ser més fàcil i ràpid gràcies al format de minisite o onepage.

Un minisite és un web format per només una pàgina, en la que es mostra principalment una breu descripció de l’empresa, s’informa dels serveis o productes que s’ofereixen i es posen les dades de contacte. També es pot utilitzar per a mostrar fotos, vídeos, o qualsevol altre contingut informatiu que es cregui convenient.

La idea és crear una pàgina web senzilla, però amb la informació bàsica per tal que et puguin trobar a través d’Internet i contactar-te o localitzar-te fàcilment. Així, amb una mínima inversió, podràs tenir el teu espai a Internet i aparèixer als resultats de cerca de Google.

Recentment hem creat el minisite per a Pister Solutions, conegut pel seu nom Antonio Blasco i també com a “El Pister”, que després de molts anys dedicant-se al manteniment de pistes de tennis, ha decidit començar una nova aventura pel seu compte. Aquest format de web l’ha permès entrar en el món d’Internet i donar-se a conèixer fàcilment a tots els clubs esportius de Catalunya.

I aquests són altres minisites que hem creat:

Els minisites també s’utilitzen per a promocionar algun servei o producte en concret, i fins i tot poden servir de landing page de qualsevol promoció que es faci a través de les xarxes socials, per exemple, o de qualsevol altre medi publicitari.

Quan es fa un minisite amb aquest propòsit, el que s’aconsegueix és una pàgina web que parla d’un sol concepte, producte o servei, de manera que és molt més senzill de posicionar-se als primers resultats de Google amb les paraules clau associades.

Alguns exemples d’aquest tipus de minisites són:

Així que, si aquest és el teu cas, et recomanem que no ho allarguis més, ja que quan abans t’hi posis abans en notaràs els beneficis. Aprofita aquest moment i contacta’ns per demanar-nos pressupost.

Articles relacionats