Les últimes setmanes hem estat treballant amb el disseny i maquetació de la pàgina web de l’Assessoria Cano. Aquesta pàgina web l’hem programat de manera responsiva, és a dir, s’adapta i es visualitza de manera òptima per a cada dispositiu i resolució de pantalla. A continuació en podeu veure el resultat:

Pàgina web de l'assessoria Cano

Avui en dia hi ha molts usuaris que naveguen per Internet mitjançant tablets, smartphones i altres dispositius, així que hem de tenir molt en compte aquests usuaris perquè visualitzin la pàgina web amb la mateixa satisfacció que si hi estiguessin accedint mitjançant un ordinador.

La solució que s’ofereix avui en dia és el que anomenem webs responsives, pàgines web programades en HTML5 i CSS3 que s’adapten a les diferents pantalles reorganitzant el contingut, escalant les imatges i/o simplificant el menú. Hi ha molts frameworks o fulls d’estils que podem utilitzar per desenvolupar aquest tipus de pàgines web. En el nostre cas hem escollit Responsive Grid System i n’hem quedat molt satisfets.

Crear una pàgina web responsiva també t’evita crear una pàgina web específica per a cada dispositiu, ja que amb aquest sistema s’adapta la navegació, interacció i lectura a cada dispositiu.

Existeixen eines molt útils com Screenfly que ens permeten comprovar com es veu una pàgina web amb diferents dispositius.

Articles relacionats