SilverStripe és un sistema de gestió de continguts (CMS) basat en PHP que presenta una agradable i moderna interfície d’usuari i simplifica bastant la construccin d’un lloc web professional.

SilverStripe és una eina gratuita que ens permet crear i administrar pàgines web a través d’una interfície molt clara i senzilla d’utilitzar. Es poden crear menús i apartats de manera ràpida i intuitiva, així com afegir continguts (text, imatges, arxius …).

És un CMS molt vàlid i molt optimitzat per a gestionar llocs web o portals corporatius. A la pàgina web podem afegir mòduls asdicionals que ens permetran tenir galeries d’imatges, formularis, un fòrum, un blog, un calendari … SilverStripe també ofereix una bona optimització pels motors de cerca (SEO). Resulta senzill poder afegir metadades i gestionar les urls amigables de cada pàgina.

També s’ha de destacar el fòrum de la pàgina de SilverStripe on podem trobar molta informació i ajuda adsicional.

L’únic inconvenient és potser els escassos temas i plantilles per utilitzar, tot i que és bastant còmode crear o modificar un dels temes existents.

La veritat és que val molt la pena i és difícil trobar un CMS gratuit com aquest per contingut professional. A NBSP estem treballant amb aquest CMS i la veritat és que estem molt satisfets amb els resultats. Val la pena provar-lo.

Articles relacionats